Адвокат Тетяна Матяш повідомила про нові помилки в постанові про арешт заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрія Гримчака.

Сказано, що суд постановив виправити у рішенні Деснянського суду неправильно вказаного по-батькові Гримчака, якого підозрюють у треблвании 1,1 млн доларів. Також суд затвердив виправити неправильно вказаний номер виробництва.

«Суд встановив виправити у рішенні Деснянського районного суду міста Чернігова від 16 серпня в частини: вказати правильне по-батькові підозрюваного Миколайович, замість невірно прописаного в постанові Михайловича. Вважати вірним прізвище та ініціали захисника Мятіш замість невірно вказаних», заявили в суді.

У свою чергу, адвокат Гримчака Тетяна Матяш сказала, що в даній постанові суду знову була допущена помилка, оскільки її прізвище Матяш, а не Мятіш, як сказала суддя.

«По-перше, швидше за все, треба знову подавати клопотання про виправлення помилки вже в постанові про розгляд клопотання про виправлення помилки. Моє прізвище Матяш, а не Мятіш. Крім того, вона не назвала порядок вступу в чинності даного рішення. Вона цього не вказала, це є підставою для подання скарги на суддю до відповідних органів. Суддя навмисно пішла на порушення, щоб направити його в СІЗО», повідомила адвокат.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Нагадаємо, у Никитюк з'явилася конкурентка?


Як повідомляв раніше Знай.uа нічний кошмар Андре Тана ожив в образі Тодоренко.


Також Знай.uа писав про те, що скільки доведеться платити за блакитне паливо.