Варто нагадати нашим читачам, що нещодавно ми писали про те, що колишньму президенту України Петру Порошенку дістануться деякі привілеї та державна соціальна допомога.

Але раніше, інформації про те, що саме отримає екс-гарант не було. Проте нещодавно стало відомо, що залишається у Петра Олексійовича на довічної основі.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це пише у соціальній мережі Facebook відомий блогер Михайло Шнайдер.

Петро Порошенко

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Копійка рубль Береже". Це одна з найулюбленіших прислів'їв Петра Олексійовича і один з його основних життєвих Принципів. А тепер УВАГА. Після відходу з поста президента, Порошенко залишається ДОВІЧНОЇ на Основі: - Посадовий оклад у розмірі 28 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ. - Безкоштовна державна дача з необхідним обслуговуванням, охороною і транспортним Забезпеченням. - Безкоштовне медичне і санаторно-курортне Обслуговування. Чи Не правда, Вражає. А найголовніше полягає в тому, що за всі ці блага, будемо платити саме ми з Вами. Саме з наших з вами кишень, оплачуватиметься безтурботне життя екс-президента і за сумісництвом МІЛЬЯРДЕРА. А зараз я хочу запитати саме у вас, Друзі. Чи гідний Петро Олексійович, такого шикарного Утримання?", - пише Шнайдер.

Нагадаємо, спливли моторошні "подвиги" сірого кардинала Януковича Москаленка, думав, що ніхто не помітить.

Як повідомляв Знай.uа Жидков з Кварталу 95 жорстко обрізав крила WizzAir.

Знай.uа писав, Азарова гарненько "потрясли": вілли, землі, мільйонні рахунки.