У п'ятницю, 16 серпня, у Київській області невідомі напали на нардепа і колишнього кандидата в президенти Віталія Купрія. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції області.

"Близько 10:00 двоє невідомих напали на народного депутата. Забризкав чоловікові обличчя сльозогінним газом "Терен-4" і облили йому одяг рідиною з різким неприємним запахом, схожим на екскременти. Яка це речовина – встановить експертиза", – йдеться у повідомленні.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Копам вдалося затримати одного з нападників, який виявився громадянином Росії Русланом Хажмурзаєвим, що має вид на проживання в Україні.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Автомобіль, на якому Руслан втік з місця злочину, вилучили в якості речового доказу. Мотиви і обставини нападу встановлюються в рамках провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу - хуліганство.

Руслан Хажмурзаев – це професійний боєць ліги WWFC, член всеукраїнського патріотичного руху "Гідність нації". Він є громадянином РФ чеченського походження.

Нагадаємо, у Запоріжжі осатанілий чоловік розправився з коханою страшним способом.

Як повідомляв портал Знай.uа, киянин потрапив під страшну роздачу, зухвалий наліт зловила камера.

Також Знай.uа писав про те, життя киянина оцінили у старенький телефон, нещасного збирають по частинах.