Український дипломат Роман Безсмертний, якого звільнили від роботи в Тристоронній контактній групі щодо Донбасу, розповів про можливі причини рішення Зеленського відсторонити його від роботи у ТКГ.

Про це він заявив у інтерв'ю 24 каналу. За його словами, президенту України не сподобалася його публічна позиція.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Повпливала і моя позиція щодо тактики дій на лінії розмежування чи в переговорній групі в Мінську. Останні місяці я відкрито і чесно говорив, як потрібно діяти я відкрито говорив, як потрібно діяти. Адже я розумію, що може бути далі, тому коректно висловлювався. Починаючи від того, що не можна не проводити військовий парад в умовах війни, його потрібно робити. Не треба телефонувати Путіну, а треба діяти, до того ж різко та послідовно", - сказав Безсмертний.

Роман Безсмертний

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Дипломат додав, що за 2 місяці своє роботи підготував проект закону, де закладена зовсім інша модель досягнення миру у війні. Також він створив указ, який має унормувати роботу делегації.

Зазначимо, що 13 серпня Зеленський звільнив Романа Безсмертного з посади представника України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі. В офісі президента у відповідь на запит про звільнення Безсмертного заявили, що зараз формують найбільш ефективну команду під керівництвом Леоніда Кучми.

Володимир Зеленський та Леонід Кучма

Безсмертний вважає, що після обстрілу, жертвами якого 6 серпня в Павлополі стали четверо українських військових, Україна мала вийти з Мінського процесу до того моменту, поки не були б знайдені та покарані особи, що здійснили обстріл.

Нагадаємо, "Пограється, як кіт із мишею, а потім покарає": Безсмертний розказав, що Путін зробить із Зеленським.

Як повідомляв Знай.uа, у Зеленського придумали покарання для "подвійних чеків", втомилися терпіти податкове свавілля: названо умови.

Також Знай.uа писав, Безсмертний розповів про зустріч із Зеленським: лише один раз.