Після відпустки в горах і відвідування Байрейтського фестивалю канцлер Німеччини Ангела Меркель готова повернутися на роботу з новими силами.

Портал Die Frankfurter Allgemeine Zeitung повідомив, що Меркель під час зустрічі з городянами в Мекленбурзі-Передній Померанії розповіла кілька цікавих фактів про себе.

Політик зізналася, що у неї ніколи не було домашнього вихованця, але вона б хотіла його мати. Навіть жаба здається їй цікавою твариною. Також її запитали, що зможуть про неї через 50 років прочитати в шкільному підручнику.

Ангела Меркель

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Вона старалася", - відповіла Меркель.

Також стала відома нова робоча повістка Меркель. Їй належить розглянути бюджет на 2020 рік і вирішення кліматичних проблем. В понеділок, вона залишиться в канцелярії, у вівторок відвідає форум читачів Ostsee-Zeitung у Штральзунд, у середу проведе засідання Кабміну Німеччини, а в четвер – прийме президента Литви Гітанаса Науседу. З цього тижня у канцлера розписаний кожен день.

Ангела Меркель

Під час конференції в середу Меркель згадала про свої недавні приступи і запевнила, що вони більше не повторяться:

"Я розумію, що у багатьох виникають питання з приводу мого стану здоров'я. Ось чому, я зобов'язана прояснити ситуацію. З упевненістю можу сказати, що здатна виконувати свою роботу. Інциденти, які викликали хвилювання, більше не повторяться".

Нагадаємо, Зеленський серйозно поговорив з Ангелою Меркель.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський терміново зателефонував канцлеру Німеччини Ангелі Меркель.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали фото українських героїв, підло убитих бойовиками Путіна: зовсім молоді.