Володимир Зеленський стрімко наближається до першої круглої дати у своїй политическоей кар'єрі. 27 серпня він гарант Конституції переступить 100-денний рубіж свого президентсва. Велика частина українців довіряють Володимиру Олександровичу та впевнені, що в його каденцію вони заживуть краще. Однак, є і темні плями в перші місяці президентства Зеленського.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інавгурація Володимира Зеленського

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

В одному з популярних спільнот в Facebook під назвою "Київ проти корупції" з'явилася публікація, яка не може не привернути уваги.

"Після оглушливої перемоги Володимира Зеленського більшість з коррумпированых чинуші і відвертих казнокрадів відкинули сором і кинулися «піаритися», не шкодуючи ні свого, ні казенного кишені."

Одним з таких діячів є Кирило Шевченко - голова правління "Укргазбанку".

"Шевченко - злодій і негідник, який по сьогоднішній день безкарно гуляє і в чоловічий статевий орган не дме. Хоча, як сказати. Те, що у Кирила Шевченка безліч «косяків» на нинішньому місці роботи і чимало скелетів у шафі, для оглядачів фінансового ринку, загалом-то ні для кого не секрет. Але чомусь зараз про це не особливо не говорять. А даремно. Адже Кирюша привласнює госсредста не тільки для себе, але і для свого найближчого поплічника - Ігоря Кононенка. Він для нього - такий собі гаманець, з якого Ігорчику дається будь-яка грошик на будь-який каприз."

Також, з його прізвищем фігурують такі люди, як відомий Олександр Рєпкін, Євген Варягін і "регіональні" брати Клюєви.

"Втім, вся ось ця «мішура» - не єдиний «схематоз», до якого нині причетний Кирило Шевченко і якщо з цим нічого не робити - вилізе на голову кожному українцю і ніжки свесит."

Нагадаємо, Зеленський жорстко притиснув Луценка до стінки, діватися нікуди: "Або ти йдеш, або...".

Як повідомляв Знай.uа зі сторінки депутата безграмотно погрожують українцям: "Ви мині вже надоїли".

Також, Знай.uа писав, Зеленський отримав добру звістку від людей Трампа: Богдан більше не завадить.