Актори "Квартал 95" вперше провели концерт з коміком Юрієм Великим, який зображує на сцені чинного президента. Звичайно, без жартів про Зеленського не обійшлося.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що на сцені від Зеленського діставалося всім українським політикам. Тепер Зеленський сам політик, Вечірній Квартал продовжує жартувати про політиків, про Зеленского у тому числі.

Володимир Зеленський (Квартал 95)

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Навіть нового актора спеціально для цього чекали. От тільки всі жарти про нового президента виходять поки занадто комплементарними.

Володимир Зеленський у виконанні коміка Юрія Великого вперше було показано на концерті студії Квартал 95 на Морському вокзалі в Одесі у вівторок, 13 серпня. Шоу вийде у ефір 24 серпня.

"Нинішній президент взагалі не "по дівчатам". Він зараз в основному "по митникам", поліції, всяке таке", – ось так жартують про Зеленском.

Гумористи також обіграли зустріч Володимира Зеленського з Ангелою Меркель. Персонаж Зеленського каже, що коли хвилюється, то починає жартувати. На що Олена Кравець в образі канцлера Німеччини відповідає: "Як у Кварталі?" Зеленський уточнює, що "в Кварталі він спочатку жартував, а потім хвилювався". Тепер турбується за свої жарти Кварталу не доведеться. Цікаво, Зеленський сценарії перевіряє?

Обіграв Квартал і стосунки Зеленського з главою свого Офісу Андрієм Богданом. Особливо постійні підказування голови ОП президенту. Олександр Пікалов заспівав пісню "Я буду завжди з тобою" під демонстрацію спільних фото президента і глави його Офісу.

Зеленського у Кварталі зображує Юрій Великий, який раніше був учасником дуету Брати Шумахери. У своїх шоу він неодноразово пародіював як п'ятого президента Петра Порошенка, так і його попередника Віктора Януковича, а також інших українських політиків.

Нагадаємо, Кравець з "Квартал 95" застукали в обіймах незнайомого красеня.

Як повідомляв Знай.uа ЗСУ завдали удару у відповідь: бойовики поплатилися за обстріл Мар'їнки.

Знай.uа писав, донька Кошового із Квартал 95 замахнулася одразу на "Євробачення".