Український дипломат Роман Безсмертний, якого звільнили від роботи в Тристоронній контактній групі щодо Донбасу, розповів про свою єдину зустріч з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це він заявив у інтерв'ю ВВС Україна. За його словами, ця зустріч відбулася після засідання контактної групи у Мінську.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми обговорили поточні питання, питання стратегії, тактики. Мова йшла про конкретні завдання і все, що ми обговорювали під час першої зустрічі, було досягнуто. І там, де треба було стримати, і за тими позиціями, де треба було просунутися, — ми це зробили, - сказав Безсмертний.

Роман Безсмертний

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

13 серпня Зеленський звільнив Романа Безсмертного з посади представника України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі. Сам Безсмертний вважає свою публічну позицію головною причиною звільнення. В офісі президента у відповідь на запит про звільнення Безсмертного заявили, що зараз формують найбільш ефективну команду під керівництвом Леоніда Кучми.

Володимир Зеленський та Леонід Кучма

Безсмертний вважає, що після обстрілу, жертвами якого 6 серпня в Павлополі стали четверо українських військових, Україна мала вийти з Мінського процесу до того моменту, поки не були б знайдені та покарані особи, що здійснили обстріл.

Нагадаємо, "Пограється, як кіт із мишею, а потім покарає": Безсмертний розказав, що Путін зробить із Зеленським.

Як повідомляв Знай.uа, у Зеленського придумали покарання для "подвійних чеків", втомилися терпіти податкове свавілля: названо умови.

Також Знай.uа писав, немає ніде в світі: Зеленський готує незвичайний формат наступних виборів.