Заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрія Гримчака затримали на хабарі у пів мільйона доларів. У НАБУ стверджують, що він вимагав 1,1 млн.

Детективи Національного антикорупційного бюро спільно з представниками управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури та Служби безпеки України затримали заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрія Гримчака та його помічника на хабарі в 480 тисяч доларів.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Про це повідомили у пресслужбі НАБУ.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Показати ще

"Вказані особи нібито за здійснення ними впливу на прийняття рішень особами, уповноваженими на виконання функцій держави, вимагали від представника юридичної особи неправомірну вигоду в загальному розмірі 1,1 млн дол. США.

Під час одержання частини коштів у розмірі 480 тисяч доларів США вони були затримані "на гарячому", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у середу, 14 серпня, ГПУ нагрянула в будинок заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і ВПЛ України Юрія Гримчака.

Як повідомляв портал Знай.ua, ГПУ викликала на допит зятя Кучми Пінчука

Також Знай.ua писав, секретарка Зеленського вляпалася у скандал з "русским миром".