В мережі не припиняють обговорювати скандальний відеоролик, на якому син експрезидента Петра Порошенка відповідає на питання журналастів і при цьому вперто розмовляє російською.

До об'єктиву камери молодший нащадок Порошенка Михайло під час пікету під будівлею Державного бюро розслідування, куди прибув колишній глава держави для допиту.

На ролику – молодший син Петра Порошенка Михайло, який брав участь у пікеті.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Хлопця, який російською мовою пояснює, чому прийшов на пікет, запитують: "Скажіть, а батько не лає вас за те, що розмовляєте російською?".

"Звичайно, ідеально було б говорити українською…але так, я спілкуюсь російською", – відповідає Порошенко-молодший російською мовою.

Михайло Порошенко російською наголошує, що українська – ближча його серцю, ніж російська, проте він все ж віддає перевагу саме російською, якою, як стверджує хлопець, спілкується більшість із його оточення.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Користувачі не забарились із коментарями та гостро розкритикували сина Порошенка.

"Добре, що українці – мудра нація і розпізнали під*раса за 5 р".

"Чи міг такого сина виховати щирий патріот України? Чи такого сина могла виховати тiльки хитра, підступна барига, яка одягла вишиванку заради того, щоб пограбувати вас?".

"Ось вам пєтіна і віра, і мова!".

"Брехло Олексійович вирішив, що для дітей "справжніх патріотів" укрмова нафіг не потрібна, в пріоритеті – раша і інгліш. А ви, 8%, ідіть за нього плакатами махати".

"Діти "націоналіста" не змогли осилити вивчення "рідної" мови… Ото "націоналіст" прищепив любов до рідної мови, землі…".

"Ну ось, петруха, всьо пропало, нас вичіслєлі! Ось тобі й маєш, мова-віра – камсамол, тобто томос".

"Який тато, такий і синок".

"Порохоботи, може, вам і цього замало? Коли ви, нарешті, прозрієте і зрозумієте, що ваш "ідол" до патріотизму жодного стосунку не мав і не має? І припиніть виправдовуватись, скиглити в коментарях, вмикайте здоровий глузд і логіку…Україна – понад усе!".

Нагадаємо, Зеленський призначив Богдана на нову посаду. Що робитиме права рука президента?

Як повідомляв портал Знай.ua, Роман Безсмертний, який представляв Україну в тристоронній контактній групі в Мінську, пояснив причини свого звільнення.

Також Знай.ua писав про те, що У Зеленського зробили гучну заяву щодо Донбасу: перемир'я досягнуто