Політичний експерт Михайло Подоляк висловився на рахунок брехні і відвертої пурги колишньої влади на чолі з Петром Порошенком,що стало вже справжнім "стилем" останніх п'яти років.

Порошенко дебати

"Ти відверто несеш найчистішу пургу, стовідсотково брешеш, на чорне біле говориш, категорично при цьому не кліпаєш і... хтось в таке вірить".

Для прикладу експерт наводить ситуацію з телеканалом "Прямий". Порошенко заявляє, що канал не має до нього жодного стосунку. Хіба? Адже це безглуздо.

"Але ж говорить і навіть власні щічки від такої прямолінійної брехні не тремтять. І весь цей відвертий «лапшеріз» тут же починає роздмухувати тисячами голосів прихильників - «переслідують чесного інвестора і геніального президента, ніколи не використовував адмін.ресурс собі на користь»."

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

На найчеснішому не/пропагандистському каналі, який сам по собі намалювався, сам відфінансувався на пару-трійку сотень шалених мільйонів і сам вирішив забити 95% свого ефірного часу солодкавою патокою про Порошенка.

"Трохи раніше безцінний самородок сучасної психіатрії «міністр Омелян» (до речі, особливий наш бренд, майже як тамтешні Ґугли, Тесли та інші Яблука) знову обухом нам по голові заявляє, що «ненажерливий» Дорожній фонд за 2016-2019 роки «створив, відремонтував, поклав, зробив понад 10 тисяч км якісних доріг»)"

Володимир Омелян

Раніше розмови йшли про 3 тисячі, потім про 6 і, нарешті, про 7 тисяч кілометрів таємничих крутих доріг, які ніхто не бачив, але вони точно є. Омелян знає. Можливо, це ті самі дороги, якими він зібрався ганяти ведмедів до Кремля.

"Між іншим, всі подібні заяви, природно, не вимагають ніяких доказів. Вони не мають ніякого відношення до реального світу. І будь адекват розуміє, що це голимая брехня. Але Україна дуже любить всерйоз обговорювати будь-яку голимую брехня. Довго, нудно, доходячи навіть до мордобою - «а чого ти сумніваєшся в цьому?» Та за резонне відповідь - «так адже очі не брешуть і нічого немає» - тебе банально хочуть розіп'яти фанати того чи іншого Брехуна."

Поки ще прем'єр Гройсман пару місяців тому впевнено прицмокував, що введення "енергоринку" взагалі ніяк не вплине на ціни і навіть призведе до їх зниження.

Володимир Гройсман

А буквально вчора пром/підприємства починають отримувати нові тарифи, на 20% вище нинішніх). Сказати далі, як буде змінюватися споживче ціноутворення по всім галузям і регіонам? Не треба? Але Гройсман-то що?

"А нічого. Знижує або набирає особистий вагу, продовжує кривлятися і вважає себе улюбленцем українських богів... За великим рахунком, це навіть не безвідповідальна політика чи пропаганда. Це тотальна відсутність всього..." - переконаний Подоляк.

Нагадаємо, українцю 2 місяці вкалувати: Гройсману нарахували "бонус" за 16 днів відпустки.

Як повідомляв Знай.uа в мережі викрили головного корупціонера в ДБР: "Це як змивати фекалії фекаліями...".

Також, Знай.uа писав, "Слугу народу" зловили на брехні: як "простий вчитель" витратив на передвиборчу агітацію пів мільйона чужих грошей.