Рубіж Володимира Зеленського в 100 днів президентства вже на підході і припадає він на 27 серпня. Багато хто вважає, що саме в цей час можна і треба робити перші висновки про нову людину у владі. Навіть більше того, певна частина українців вже встигла "закинути" гаранту Конституції звинувачення у невиконанні тих чи інших обіцянок, даних під час презиентской гонки, так і під час інавгурації.

Інавгурація Зеленського

На ці звинувачення вирішив відповісти відомий український юрист і блогер Михайло Шнайдер. Він заступився за Володимира Зеленського, пояснивши, яку країну прийняв гарант після каденції Петра Порошенка.

"Останнім часом любителі шоколаду, почали голосно і пафосно кричати про те, що Зеленський за три місяці на посаді президента, практично нічого не зробив для України. Спеціально для цих любителів солодкого, я хочу нагадати, в якому стані Володимир Олександрович, прийняв нашу державу"

Далі Шнайдер наводить жахливі показники, які точно не роблять честі ексгаранту Петру Олексійовичу.

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

За 5 років правеления Порошенко Україна посіла:
– перше місце в Європі за рівнем бідності.
– перше місце в Європі за темпами інфляції.
– перше місце в Європі за темпами зростання цін.
– перше місце в Європі за рівнем девальвації національної валюти.
– перше місце в рейтингу самих низьких європейських зарплат.
– перше місце в Європі за рівнем корупції.

Петро Порошенко

"Ось саме в такому жалюгідному стані, Зеленський прийняв державу. На виправлення помилок попередньої влади, знадобиться певний час. Але я впевнений, що Володимир Олександрович впорається дуже швидко. Адже головне - це сила волі і щире бажання змінити Україну на краще. А ці самі якості, у нього присутні в повному обсязі." - переконаний Михайло.

В коментарях думки українців розділилися: одні підтримали Шнайдера, а інші відповіли, що не можна шукати причину в попередниках.

"Що Вас так кидає в крайнощі? Чому відразу любителі шоколаду, що це за така полярність або так, або сяк...!? Смішно стає.", "Я звичайно вибачаюся. Не вважайте за порохобота. Але отмазон, що минулі все розвалили, а нові нічого з-за цього не зробили дуже туп. Я б вказав просто те, що Зеленський тільки отримав Ради і може почати щось робити, але ніяк не кидати в попередників камені", "В перелік "досягнень" Порошенко слід додати і різницю (мабуть, найбільшу в світі), між мінімальною - 4000, і максимальною - 2 з половиною мільйони грн. офіційною зарплатою".

Нагадаємо, у ДБР допитають Порошенка ще раз, але з детектром брехні.

Раніше порал Знай.ua писав, що Зеленський "взяв за барки" бурштинову мафію, полетіли голови силовиків.

Також, Знай.ua повідомляв, що радник Зеленського терміново звернувся до українців, на кону - майбутнє онуків.