Поки експрезидент України Петро Порошенко готувався до чергових допитів, його друг і соратник Олег Гладковський (Свинарчук) фестивалив і шикарно проводив літні канікули на побережжі Іспанії. І не один,а в компанії молодої білявки Ілони.

Супутниця Гладковського - 33-річна Ілона Ярмолюк. Дівчина багато років працювала у Верховній Раді офіційної помічницею у різних нардепів, у тому числі з Партії регіонів та Радикальної партії. У 2014 році вона навіть балотувалася в народні депутати по 112 округу, але у Верховну Раду не пройшла. Пізніше Ілона перейшла працювати в Раду національної безпеки і оборони України, де і стала помічницею Олега Гладковського (був першим заступником секретаря РНБО). Вони пропрацювали разом кілька років, а ось вже рік як їх відносини переросли з робочих в особисті, повідомляє портал "Країна. ua"

Ілона Ярмолюк

Ілона вже була заміжня і зараз, після публікації скандальних фото з Іспанії, має можливість знову піти під вінець. Однак, не все так просто і Гладковський, очевидно, не буде сам ініціювати розлучення ссупругой, так як на ній занадто багато зав'язано.

Популярні новини зараз

Ухилянтам хочуть дати шанс "відкупитися": сувору норму пропонують замінити

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Його дружина Юлія, згідно з його декларації за 2018 рік, володіє великою кількістю нерухомості.

Зокрема на неї записано: 15 і 8,9 сотки землі, а також особняк (863 кв. м) в селищі Козин (Конча-Заспа під Києвом), 6 соток і будинок (294 кв. м) в селищі Гора (Бориспільський район, Київська обл.), дві квартири (419 і 76 кв. м.) і два гаража в Києві.

Також Юлія є власницею вази Versace, колекції брендових годин: Chanel, Breguet, Carrera і Louis Vuitton, а в її гардеробі є дві шуби італійського будинку моди Valentino і пальто Roberto Cavalli. Дружина Свинарчука задекларувала ювелірні прикраси Damiani, а також приємні дрібниці: 5 мармурових статуй, мармуровий фонтан і насос для фонтану з Італії, столовий та спальний гарнітури.

Олег Гладковський (Свинарчук)

Автомобіль з документами у неї MASERATI GHIBLI 2013 року випуску, який на момент покупки коштував 1 048 519 гривень

На дружину Гладковського так само оформлені і фірми, які володіють елітною нерухомістю в тому числі. А, по факту, цією нерухомістю розпоряджається Порошенко і його оточення.

Тобто, якщо скандал навколо молодої коханки Олега Гладковського вже сильно допече Юлію і вона подасть на розлучення, то жінка зможе пустити по світу Порошенка, Гладковського та інших, чиї активи юридично числяться у володінні обдуреної дружини. Ну, або ж Гладковскому доведеться виплатити чималу компенсацію, що теж вдарить по кишенях соратників Порошенка.

Нагадаємо, Шнайдер одним фото показав, як попрацювали Порошенко і Гройсман

Як повідомляв портал Знай.ua, майбутнє Порошенка показали одним коротким відео

Також Знай.ua писав, ветерани АТО "засудили" Порошенка за дерибан армії