Новообраний актор студії "Квартал 95" Юрій Великий розповів про Володимира Зеленском. Він буде парадіювати президента на концертах, які планують проводити найближчим часом. Головний кандидат на роль Юрій Великий розповів, що зображати президента легко, а придумувати жарти для такого способу – важко. Про це він розповів нашій редакцие.

Колишній учасник дуету "Брати Шумахери" Юрій Великий поділився, що з 2009 року готувався пародіювати Володимира Зеленського: "У ті часи я навіть не здогадувався, що Зеленський коли стане президентом України."

"Він дуже зручний для пародіювання. Десь починаючи з 2009 року, коли ми почали співпрацювати з "Кварталом", я, як відчув, став помічати якісь фрази, вирази, які він дуже часто використовував. Знав, що коли-то знадобитися пародіювати! Я помічав його жестикуляцію, міміку. Тому мені здається, що пройшовши такий довгий шлях становлення цієї пародії, зараз мені було набагато легше її відтворювати", – повідомив Великий.

"Як в результаті обирали переможця, як це все вирішувалося – я, чесно взагалі не знаю. Але інші хлопці, які брали участь у конкурсі, теж були гідні. Більш того, у деяких було подібність навіть зовнішнє. Мені перуку потрібен для цієї справи, а хлопці просто відразу були схожими для ролі", – поділився актор.

Популярні новини зараз

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Великий також зізнався, що Зеленський був його творчим наставником.

"Придумувати якісь жарти для цього способу досить складно. По-перше, я не можу жартувати прикро, як мінімум тому, що це президент країни, в якій я живу. По-друге, я знаю цю людину особисто, і певною мірою моє становлення проходило з його участю. Але жартувати все одно треба! Тому виникають важкі моменти, коли ти намагаєшся зрозуміти: цей жарт – справді жарт, вона смішна? Або більше образлива? Вмикаєш зазвичай свій внутрішній саморедактор. А якщо не можеш зрозуміти – смішно це чи ні, то звертаєшся до колегам, друзям, співавторам, і вони вже підказують, як краще",


Нагадаємо, розкрилися шокуючі деталі самого помпезного справи Януковича.


Як повідомляв раніше Знай.uа, 55-річна Лоліта спробувала бути спокусливою.


Також Знай.uа писав про те, що 25 тисяч українців підтримали петицію на сайті президента.