20 років тому, у 1999 році, президент Росії Володимир Путін увійшов у велику політику. Як це змінило історію?

9 серпня 1999 року президент Росії Борис Єльцин призначив колишнього главу внутрішньої розвідки Путіна в. о. прем'єр-міністра РФ. Менше ніж через півроку Єльцин передав Путіну президентсво, і це змінило російську історію назавжди.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За останні 20 років пропагандистська машина Кремля сформувати імідж Путіна як могутнього лідера. З 1999 року його політики по відношенню до ЗМІ ставала все жорсткішою. Критичне висвітлення його дій всередині країни сильно обмежено.

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто відзначити, що в останні роки в іміджі Путіна з'явилося багато тріщин. Хоча його рейтинги як і раніше високі, вони далекі від того, якими були після хвилі патріотичного екстазу, навіяного анексією Криму.

Новим викликом для Кремля стали і демонстрації через муніципальні вибори. Все більше росіян виступають за опозицію і бажають скинути "царя".

За законом Путін повинен відійти від влади у 2024 році, але політичного наступника у нього поки не спостерігається. Правда, багато хто вважає, що він буде намагатися будь-якими способами утримати владу.

Нагадаємо, у Львоі може зазвучати "Ехо Москви", запахло "душком" Путіна.

Як повідомляв портал Знай.uа, держдеп США поставив Путіну жорсткий ультиматум.

Також портал Знай.ua писав, Путін після розмови з Зеленським у паніці видав фатальний указ.