Голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков зазначив, що ексчиновнику часів Януковича Андрію Портнову не пропонували посад у виконавчій владі.

Про це він сказав в інтерв'ю "BBC News Україна".

"Наскільки мені відомо, такі пропозиції ані від партії, ані від Офісу президента сьогодні не звучали", - зазначив Разумков

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Він також додав, що особисто не знайомий з Портновим й ухилився від відповіді на питання журналіста про практично ідентичне бачення люстрації посадовців у Зеленського та Портнова.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Показати ще

Андрій Портнов

"Я особисто з Портновим не знайомий, у мене ніколи не було можливості з ним поспілкуватися. Тому коментувати, що можливо в майбутньому, некоректно … Думаю, вам потрібно звернутися з цього питання до Портнова.", - сказав він.

Раніше глава Офісу президента Андрій Богдан говорив, що Портнов - його давній друг, втім не працюватиме у владі за президентства Зеленського. За словами Богдана, цього не хоче сам Зеленський.

Нагадаємо, Андрій Пальчевський різко відреагував на можливе призначення генеральним прокурором Андрія Портнова, а прем'єр-міністром Андрія Богдана.

Як повідомляв портал Знай.ua, Портнов зіткнувся з Арахамією у словесній перепалці.

Також Знай.ua писав, Зеленський планує скандальне звільнення: у вересні президент збирається зняти Якова Смолія з посади голови НБУ.