З'явилася інформація, що ще в 2018 році держпідприємство "Україна" Державного управління справами користувалося літаками авіакомпанії "Роза вітрів", яка належить олігарху Ігорю Коломойському.

Про це стало відомо завдяки розслідуванню одного з українських телеканалів.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, в 2018 році ДАП "Україна" через торги замовило авіаперевезень на 35,15 млн грн. Тоді "Роза вітрів" отримала підряд на ближньомагістральні перевезення на 4,39 млн грн, однак їй було виплачено за угодою 2,95 млн грн. Підряд з середньомагістральні перевезення виграла інша компанія.

Windrose

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто зазначити той факт, що "Windrose" контролює група "Приват" Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова. Засновниками авіакомпанії "Роза вітрів" записано ТОВ "Райдел" Коломойського, ТОВ "Фесту", ТОВ "Ренлі" і кіпрські офшори "Брегензер Лімітед" (Bregenzer Limited) і "Перфекций Лтд" (Perfekciy Ltd).

Нагадаємо, Пальчевський розніс можливе прем'єрство Богдана: "Завгаром поставити у всіх у них Януковича".

Як повідомляв Знай.uа Коломойський забув про ПриватБанк і поставив Путіну ультиматум: "Нам до **пи російський газ, трубу взагалі закрити".

Знай.uа писав, Путін гребе золото з усього світу: наймасштабніша спекуляція в історії.