Партія Зеленського "Слуга народу" вляпалась у новий скандал – журналісти розкопали зв'язок з проросійською партією Мураєва.

Переможець на позачергових парламентських виборах від партії "Слуга народу" по 170 окрузі в Харкові Андрій Одарченко у 2018 році вніс майже 200 тисяч гривень на рахунок партії Євгена Мураєва "Наші". Про це йдеться в розслідуванні журналістів програми "Схеми".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У звіті партії "Наші" за третій квартал 2018 року, який опублікований на сайті НАЗК, журналісти знайшли його прізвище. Майбутній нардеп тоді зробив два грошових внески на рахунки партії Мураєва на загальну суму 198 500 гривень.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще

У той же час сам Одарченко це заперечує і каже, що не поділяє ідеології політсили Мураєва.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Андрій Одарченко - декан факультету управління торгово-підприємницької і митної діяльністю Харківського державного університету харчування та торгівлі.

Відзначимо, що даний факультет має серед студентів вкрай неоднозначну славу - раніше пресою висвітлювався скандал в ХДУХТ, в центрі якого опинився розмір хабарів за іспити і на цьому факультеті.

До парламентських виборів Андрій Одарченко був бізнесменом і володів низкою компаній з управління та оренди майна в Харкові.

За даними журналістів, Одарченко через бізнес свого батька Миколи Одарченка пов'язаний з високопоставленим прикордонником часів Віктора Януковича (і екс-помічником сина генпрокурора Януковича Віктора Пшонки - Артема Пшонки) Вадимом Слюсаревим. Саме Слюсарева називають "тіньовим куратором" штабу "Слуги народу" в Харкові.

Нагадаємо, в лавах Зеленського знайшли перевертня.
У мережі з'явилася скандальна інформація про одного з п'яти кандидатів на посаду голови Одеської ОДА, пропонованих Володимиром Зеленським. Йдеться про Максима Болдіна - адвоката Ігоря Павловського, одного з організаторів вбивства Каті Гандзюк.

Як повідомляв портал Знай.ua, у "Слузі народу" Зеленського назрів бунт через недоторканність

Також Знай.ua писав, Разумков розповів, якою мовою "заспіває" новий парламент.