У Кремлі почалася жахлива паніка після розмови Путіна з Зеленським. Про що насправді говорили лідери нам залишається тільки здогадуватися, але буквально за лічені години Кремль почав терміново давати розпорядження.

Як відомо, у середу, 7 серпня відбулася розмова президента України і Росії.

"Терміново йому зателефонував, сказав, що це не наближає нас до світу. Я дуже вас прошу вплинути на ту сторону, щоб вони припинили вбивство наших людей". Володимир Зеленський

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Після розмови з Путіним бойовики "ДНР" запанікували. Ледве вчора вони сурмили у всі сторони, що прикінчили 4 українських військових, а вже сьогодні кажуть, що не вони це зробили.

З Кремля надійшло термінове розпорядження ліквідувати ідіотів, які підставили Путіна під удар міжнародної громадськості.

Ось офіційні слова представників бойовиків "ДНР" у Спільному центрі з контролю і координації режиму припинення вогню (СЦКК) на Донбасі:

"Представництвом «ДНР» в СЦКК проведено розгляд за фактом загибелі військовослужбовців збройних формувань України, результати якого свідчать про неможливість здійснення обстрілу з позицій ДНР через невідповідність віддаленості наших позицій від місця події тактико-технічним характеристикам зазначеного українською стороною озброєння (РПГ - прим. ред.)".

Володимир Путін

Варто відзначити, що в результаті телефонної бесіди з Зеленським Путін погодився на обмін полоненими, а прес-секретар негайно офіційно розповів про що йшла розмова між Зеленським і Путіним.

"Домовлено про активізацію роботи по поверненню утримуваних осіб", — інформує прес-служба Путіна.

Нагадаємо, що Зеленський вимагає Нормандського формату: "Світ побачив, хто не хоче".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський терміново зібрав силовиків, ситуація на межі.

Також "Знай.uа" писав, що жителі Затоки оббивають пороги Зеленського, ситуація на межі: що загрожує популярного курорту.