Кандидат у народні депутати Андрій Альоша, що балотувався до Ради від партії "Опозиційна платформа - За життя", по округу №51 у Донецькій області, показав виборцям, чим дихає. Він змусив людей повернути свої подарунки після того, як програв вибори.

Про це повідомив глава військово-цивільної адміністрації селища Зайцево Володимир Веселкин, оприлюднивши копію розписки на своїй сторінці у Facebook.

"В цьому фото вся суть взаємовідносин між путінською колишньою партією регіонів, а нині "... За життя", і їх виборцем. Перші майже ґвалтують других, а другі заглядають в очі і продовжують терпіти з любов'ю. Путінський кандидат А. Альоша "подарував" жителям електроінструмент, а якийсь хлопець через три дні після виборів, забрав!", - написав Веселкин в Facebook.

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так, українці у коментарях написали все, що думають про тотальне жлобство і корисливість таких кандидатів.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Хто між свободою і хлібом обирає хліб, той врешті втрачає і те, і те", " умаю, він забрав би їх у кожному випадку, навіть, якщо б і виграв вибори", - пишуть українці.

До редакції Знай.ua звернувся "Благодійний фонд: Велика родина - Щаслива сім'я", який повідомив, що згаданий пост у Facebook є брудною політичною грою.

Нижче наводимо коментар фонду, котрий надійшов до редакції:

Нагадаємо, що фальсифікації на виборах: члени комісій масово отримують дивні sms - "карається законом".

Раніше портал "Знай.ua" писав, що вибори в Раду 2019: на ділянці стався гучний скандал, голосування під загрозою зриву.

Також портал "Знай.ua" інформував, що експерти розкрили цікаві деталі про те, з ким доведеться об'єднуватися "Слузі народу" Зеленського.