Посаду президента держави тягне за собою і деякі обов'язкові витрати. Наприклад, витрати на перельоти і необхідність укласти контракт з авіакомпанією для надання послуг. Команда Володимира Зеленського обрала для цих цілей компанію "Роза Вітрів".

У мережі дотепно потролили з'їзд "Слуги народу"

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Авіакомпанію контролює група "Приват", власником якої є український олігарх Ігор Коломойський.

Популярні новини зараз

Чоловіків застерегли від помилки у ТЦК: читайте уважно

Безкоштовні гігабайти протягом 6 місяців: абонентів Vodafone ощасливили халявою

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Показати ще

Ігор Коломойський

Ця авікомпанія отримає понад 35 мільйонів гривень за перевезення посадових осіб, в тому числі президента України Володимира Зеленського.

"З метою забезпечення виконання літерних рейсів з перевезення вищих посадових осіб у відповідності з вимогами «Положення про організацію, виконання та забезпечення повітряних перевезень вищих посадових осіб», затвердженого постановою КМУ від 14.03.2012 № 270, були оголошені та проведені дві закупівлі. ДК 021 діє до 2015 - 60420000-8, послуги з нерегулярних перевезень (послуги пасажирського повітряного транспорту для виконання літерних перевезень і бронювання ВС для виконання літерних перевезень. середньомагістральних) за процедурою. Відкриті торги Оголошення UA-2019-01-04-001591-c і UA-2019-02-04-004027-b) з метою укладення договору на 2019",- повідомляє сайт Prozorro.

Відзначимо, що компанія "Роза Вітрів" була єдиним учасником конкурсу з надання такого роду послуг. Дітище Коломойського отримало контракт вартістю 35,1 млн. грн. Термін поставки послуг - до 31 грудня 2019 року.

Нагадаємо, Зеленський планує скандальне звільнення: у вересні президент збирається зняти Якова Смолія з посади голови НБУ.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський звільнив главу ООС Олександра Сірського

Також Знай.ua писав, Зеленський підписав указ про звільнення начальника Служби безпеки України по Запорізькій області Олександра Хілька.