Колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров прокоментував інцидент в Трускавці, коли один з радників Володимира Зеленського різко звернувся до депутатів від "Слуги народу". Він заявив про те, що новообрані депутати ніхто і звати їх ніяк.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На своїй сторінці у Facebook колишній політик пише, що ця заява була цинічною, грубою і абсолютно невірною. Політик підкреслив, що його надто турбує відсутність реакції з боку новообраних депутатів. Ніхто з них не встав і не відповів на це хамське висловлювання. І навів слова, які на думку Азарова треба було йому сказати у відповідь.

з'їзд партії "Слуга народу"

"Ми представляємо волю і бажання більше 6 млн. виборців України до змін. Ми наділені їх довірою, і в силу цього ми їх представляємо. І тому якщо у тебе є щось корисне нам сказати, то скажи, а немає – то пішов би ти куди подалі зі своїм хамством", - пише політик.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ

За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За його словами, він може побажати депутатам проявляти наполегливість. Якщо вони зіткнуться з черговим хамством, вони повинні замислитися над тим, що таке було адресовано висловлювання на адресу мільйонів виборців, які голосували за партію президента.

"І останнє побажання депутатам: зіткнувшись з черговим хамством на свою адресу з боку влади, перш за все, подумайте: висловлено зневага не Вам, а тим мільйонам наших людей, яких Ви представляєте. Пам'ятайте про гідність народного депутата, якщо Ви їм дійсно є", - додав Азаров.

А ще Азаров набрався сміливості і порекомендував прочитати свою книжку "Україна на роздоріжжі. Записки прем'єр-міністра", де, як він пише, тоді молодий і недосвідчений депутат, поставив на місце деяких діячів виконавчої влади, так само по-хамськи ставляться до депутатів.

Нагадаємо, Соколова поставила Азарова на місце, дружок Януковича загубився моментально: "Не скигли, Янович".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав, що Тищенко, Скічко, Дубінський та інші: повний список зірок, які потрапили у Раду від "Слуги народу" Зеленського.