Президент України Володимир Зеленський та глава ОП Андрій Богдан прокоментували у Facebook відео новообраного нардепа-мажоритарника Андрія Іванчука про фінансування ремонту доріг в Івано-Франківській області.

Як відомо, під час візиту в Івано-Франківськ Зеленський почув скарги місцевих жителів про поганий стан доріг в області. Так, голова села Космач зазначив, що на шлях до його села потрібно 175 мільйонів гривень. Після цього Зеленський попросив нардепа-мажоритарника Андрія Іванчука знайти ці гроші.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Згодом Іванчук виклав на своїй сторінці у Facebook відео, на якому розповідає, що насправді Зеленський просив його "використовувати свій досвід і допомогти переможцеві від "Слуги народу" на сусідньому виборчому окрузі правильно оформити документи, зробити проект, відповідну технічну документацію для того щоб вирішити проблему даної громади".

Чудові новини!

Популярні новини зараз

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На питання "що малося на увазі, коли Зеленський сказав про допомогу ваших друзів у ремонті доріг" Іванчук відповів:

"Дуже справедливо було піднято питання приватно-державного партнерства, яке треба врегулювати на законодавчому рівні і я вважаю, що це дуже правильна ініціатива президента залучати Український бізнес до вирішення таких інфраструктурних проблем".

У коментарях під відео Богдан залишив повідомлення: "Ні. Президент вірить що Ви профінансує ці роботи!". Зеленський теж вирішив прокоментувати пост: "Ні, пане Іванчук, ви пообіцяли, тому фінансуйте".

Нагадаємо, у Зеленського розповіли про долю нових "Роттердамів +".

Як повідомляв портал Знай.ua, Трамп потужно підтримав Зеленського в боротьбі з Путіним.

Також портал Знай.ua писав, Зеленський знайшов 175 мільйонів за 3 хвилини, витрусив зі знахабнілого депутата.