Тури Зеленського по Україні вже стали справжнім кошмарним сном для місцевих депутатів. То він вижене привселюдно із залу, назвавши розбійником, то влаштує прочухана за всі минулі гріхи. Ось і зараз одному нардепу Зеленський "легким рухом руки" висунув жорсткі вимоги.

Володимир Зеленський на інавгурації

Ще одним приводом для тріумфу українців став візит глави держави в Івано-Франківську область. В ході наради в місцевій ОДА Зеленський "вибив" з депутата мажоритарника 175 мільйонів гривень на ремонт доріг і зробив це у своєму унікальному стилі.

Під час наради з місцевою владою Зеленський розповів, що дізнався від громадян, що в ряді міст немає доріг з 90-х років.

Він попросив ексголови Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука розповісти, де немає доріг, які дороги за останні роки відремонтували і скільки потрібно коштів на будівництво доріг у згаданих 5 містечках.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

По дорогах відповів голова села Космач, зазначивши, що на шлях до його селу потрібно 175 мільйонів гривень.

Після цього Зеленський згадав, що в залі присутній Іванчук - депутат-мажоритарник, якого переобрали вдруге.

Іванчук в білому

"Я тут бачу пана Іванчука. Ви стали депутатом, я чув? Ви даремно сюди прийшли. Ви ж тут народилися, ви ж з Коломиї? 175 мільйонів гривень є?" - сказав президент.

Іванчук почав говорити щось про бюджет, а Володимир Олександрович його тут же перебив:

"Причому тут бюджет? Що ви до того бюджету? Ви від нього вже відрізані, ви ж в курсі. Інші люди прийшли. 175 мільйонів можете допомогти? Просто такий чоловічий питання У нас немає такого бюджету, щоб побудувати зараз всі дороги, але ми хочемо допомогти людям. Ви мажоритарник, вас переобрали. Можете знайти 175 мільйонів, допомогти їм?"

"Якщо ви мене обдурите - я дам всі ваші адреси і телефони цього містечка, вони до вас прийдуть. Не приїдуть, бо доріг немає", - сказав Зеленський.

Ось так гарант за 3 хвилини знайшов гроші, які не могли знайти більш 20 років. Залишилося питання тільки в тому, чи виконає Іванчук свою обіцянку.

Нагадаємо, Зеленський відірве від російського зомбо-ящика жителів Донбасу і Криму.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський не залишив мокрого місця від знахабнілого чиновника.

Також Знай. ua писав, що Зеленський відправив у відставку людини Порошенко.