Переможець парламентських виборів на 102 мажоритарному окрузі Олесь Довгий подякував не тільки своїм виборцям, але й опоненту - Артему Петрощуку (кандидату від «Слуги Народу»).

Як написав депутат Олесь Довгий на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook: "Окрему подяку хочу написати своєму опонентові Артему Петрощуку (кандидату від «Слуги Народу»), який зайняв друге місце, за високу політичну культуру у його заяві про визнання нашої перемоги!"

Окрім того, звісно, нардеп висловив щиру подяку своїм виборцям: "Я дякую всім вам разом і кожному особисто за вашу віру в мене, за вашу підтримку та довіру!!! Це прекрасна, чиста, чесна та впевнена перемога!!!!!"

У коментарях виборці Олеся Довгого відповіли взаємністю своєму народному обранцю, якому довірили представляти інтереси округу.

Популярні новини зараз

За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду

Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку

Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Показати ще

"В умовах досить складної політичної ситуації вибори в Мошоринській громаді пройшли цілком демократично - кожен виборець мав змогу віддати свій голос за кандидата та партію, програму яких він поділяє. Ми вітаємо Довгого Олеся Станіславовича з обранням до Верховної Ради України та набуттям депутатських повноважень! Мешканці Мошоринської громади вже не вперше віддали за Вас свої голоси, що свідчить про високу довіру громади та впевненість у тому, що ваш політичний досвід, принципова проєвропейська позиція будуть рушійною силою у реалізації реформ та сприятимуть підвищенню соціальних стандартів життя в Україні. Ми впевнені, що думка виборців буде обов’язково врахована у Вашій законотворчій діяльності. Бажаємо вам здоров’я та натхнення, надійних партнерів аби плідно працювати у найвищому законодавчому органі нашої держави!", - пише користувачка Світлана Мазур.

Нагадаємо, Олесь Довгий сказав, що змінитися за 5 років його депутатства: "Хочу бути прикладом для сина".

Також, як писав наш портал, Олесь Довгий здобув перемогу на одномандатному виборчому окрузі №102