Главу президентської партії "Слуга народу" Дмитро Разумков розглядають на посаду спікера нової Верховної Ради України. Однак сам соратник Зеленського заявив, що рішення щодо спікера приймуть народні депутати Ради.

Про це Разумков розповів у своєму інтерв'ю виданню "КП".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Лідер "Слуги народу" також додав, що нардепи повинні поводитися відповідно у Верховній Раді, а не бути схожими на дітей. Разумков зауважив, що це ненормально, коли спікер парламенту змушений кликати депутатів на засідання.

Дмитро Разумков

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Якщо працювати з дітьми, то треба йти не в спікери, це вихователі. А у ВР сидять люди, які повинні бути дорослими людьми, вони можуть не розбиратися, але відповідальність у них повинна бути. Це ненормально, коли спікер постійно звертається до народних депутатів, щоб вони прийшли з курилки, з туалету, вибачте, з кулуарів, з їдальні або ще звідкись. Я розумію, у всіх по-різному буває, в туалет, напевно, треба вийти, але не цілими фракціями. Там стільки місця немає", - сказав Разумков.

Дмитро Разумков

Зазначимо, що партія "Слуга народу" отримала беззаперечне лідерство на дострокових парламентських виборах і здатна самостійно сформувати більшість. Сам же Разумков додав, що знає кожного депутата від партії особисто.

"Усіх знаю поіменно, особисто з кожним спілкувався. Під час передвиборної кампанії я проїхав 15 регіонів і вивчив, які в кого були проблеми в округах", - підкреслив Дмитро Разумков.

Нагадаємо, що Рада отримає нового молодого прем'єра: хто займе крісло голови парламенту.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський шокував Україну заявою, не очікував ніхто: "Сиджу і думаю, коли ми переїдемо".

Також Знай.uа" писав, Зеленський показав ідеальний ранок: "Президент здорової людини".