Президент Володимир Зеленський провів телефонні переговори з прем'єр-міністром Індії Нарендрою Моді. Про це повідомляє прес-служба Офісу українського глави.

Так, під час розмови Зеленський привітав Моді з переконливою перемогою на загальнонаціональних парламентських виборах і переобранням на посаду прем'єр-міністра Індії.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Президент України і прем'єр Індії домовилися про необхідність активізації політичного діалогу на вищому рівні, зокрема про обмін візитами найближчим часом.

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також глави держав обговорили подальше зміцнення економічних зв'язків і розширення військово-технічного співробітництва.

Нарендра Моді

Обидві сторони позитивно відзначили інтерес індійської молоді до навчання в українських закладах вищої освіти, зростання уваги індійського кінематографа до України, популярність Індії серед українців.

Нагадаємо, активісти всеукраїнського громадського руху "АвтоЄвроСила" отримали черговий крок назустріч від Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, Верховна Рада IX скликання стане багатше за своїх попередників, адже їх заробітна плата дещо збільшиться.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський продовжує радувати українців ранковими зарядками.