Як стало відомо, що колишній глава держави України Петро Порошенко визнав, що за роки його керівництва країною, він здійснював помилки, за які буде просити вибачення у Господа, але також є багато чим пишатися. З цим відвертим зізнанням Порошенко виступив в інтерв'ю "Української правди".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Також на поставлене питання екс-президенту про те, що потрібно зараз Україні і хто ж винен у трагедії, Порошенко відповів, що в тому, хто винен, а хто - ні, дасть оцінку історія і український народ.

"Я пропоную, що нам трохи зарано говорити про це. Якщо ми маємо говорити про каяття, то я точно буду каятися. Але не журналістам", - промовив Петро Олексійович.

Варто відзначити, що, за його словами, за ці роки успіхів було більше, ніж невдач. Порошенко пишається тим, що при його правлінні від корупції був очищений НАК "Нафтогаз". Також додалося прозорості в банківській сфері і були створені антикорупційні органи, суд і т.п.

До того ж, політик стверджує, що і сам кардинально змінився за ці 5 років: став сильніший, досвідченіший та мудріший, а ще "дуже постарів".

"Я пишаюся, що країна кардинально інша. Але оскільки формат інтерв’ю передбачав, що я мав визнавати цілу низку помилок, я кажу, що в мене, на жаль, є за що просити пробачення в Господа", - додав п'ятий президент України.

Крім того, на питання про те, щоб він зробив по-іншому, екс-президент зазначив, що по-іншому проводив би реформи, по-іншому організував би парламентські вибори в 2014 році, інакше б будував кадрову політику і комунікаційну стратегію.

Нагадаємо, що озвучено справжню причину дивної поведінки екс-президента Порошенка.

Як повідомляв портал Знай.ua, втікач Порошенко замість Мальдів помчав до Трампу.

Також портал Знай.ua писав, що Порошенко розповів, куди витрачав гроші насправді.