Поліція відкрила кримінальне проводжання щодо відео, де тоді ще кандидата у президенти України Володимира Зеленського начебто збила вантажівка.

Про це повідомляє прес-служба команди Зеленського у соціальних мережах.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Нацполіція відкрила кримінальне провадження за статтею "Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча"! Більш того, за цей час старший слідчий з особливо важливих справ Головного управління Нацполіції вже зібрав всю інформацію щодо обвинувачень та передбачуваного автора "шедеврального" відео", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Відповідне відео про Зеленського з'явилося на офіційному Telegram-каналі Петра Порошенка у розпал передвиборчих перегонів. Тоді на офіційній Facebook-сторінці Петра Порошенка вийшло відео-звернення, де він говорить виборцям, що все зрозумів, усвідомив і тепер зміниться. Гарант закликав приєднуватися до нього, а на ролику і в описі до публікації було посилання на його новий сайт euua.org. Після реєстрації на сайті миттєво приходило СМС, що містить посилання на Telegram та Viber-канали. У зазначеному Telegram-каналі й з'явилось дане відео.

На відео фура збиває Зеленського, після чого у кадрі з'являється знаменита "біла доріжка" і напис: "У кожного своя дорога". У відео використані кадри з останнього рекламного ролика Зеленського, який вийшов вранці того ж дня. Після публікації Зеленського радили посилити охорону й остерігатися за власне життя.

Нагадаємо, що кортеж Зеленського розбився у жахливій ДТП: перші подробиці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав, що Тищенко, Скічко, Дубінський та інші: повний список зірок, які потрапили у Раду від "Слуги народу" Зеленського.