У понеділок, 22 липня, Київський апеляційний суд ухвалив рішення відпустити колишнього народного депутата Олександра Єфремова під цілодобовий домашній арешт з носінням електронного браслета. Скандальний екс-регіонал покинув СІЗО у Старобільську у середу, 24 липня.

Єфремов був без власних речей, пише Атикор.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зустрів його адвокат Євген Солодко на позашляховику Range Rover. Політика супроводжували двоє представників правоохоронних органів.

Олександр Єфремов

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Зазначимо, що про звільнення Олександра Єфремова повідомив юрист і соратник президента-втікача Віктора Януковича Андрій Портнов на своїй сторінці в соцмережі Facebook. Сам Єфремов брав участь в засіданні по відеоконференцзв'язку з Старобільська. Він заявив, що у справі немає жодного доказу його вини.

"Київський апеляційний суд звільнив Олександра Єфремова з-під варти", - написав Портнов.

Також відомо, що прокурор протестував проти звільнення Єфремова з-під варти. На його думку, існують ризики втечі або тиску на свідків у разі скасування запобіжного заходу. Однак його аргументи не вплинули на рішення суду.

Олександр Єфремов

Олександр Єфремов був першим заступником голови Партії регіонів та нардепом (2006-2014), головою фракції Партії регіонів у Раді 7 скликання (2010-2014). З листопада 2005 року він є керівником Луганської обласної організації ПР. Політика затримали 30 липня 2016 року в аеропорту перед вильотом до Австрії і заарештували на наступний день. Зараз Єфремов обвинувачується у державній зраді, посяганні на територіальну цілісність України і створенні терористичної організації. Йому також інкримінується підтримка "ЛНР" і незаконне заволодіння майном "Луганськвугілля".

Нагадаємо, що Верховний суд змінив підсудність у справі Олександра Єфремова.

Як повідомляв портал Знай.uа, скандального екс-регіонала Єфремова випустили на свободу: перші подробиці.

Також портал Знай.uа писав, що у Порошенка заявили, що проти Портнова порушено кримінальну справу.