Кандидат у депутати від Слуги народу, актор студії Квартал 95 Юрій Корявченков здобув перемогу на виборах у Верховну Раду по округу № 33 в Кривому Розі.

Згідно із даними ЦВК після обробки 94,31% протоколів - за нього проголосували 60,93% виборців. Його найближчий суперник Вадим Виншель від Опозиційної платформи - За життя набрав всього 7,77%. Третє місце посіла Ольга Бабенко з Батьківщини - 6,51%.

Квартал 95

Юрій Корявченков – один зі "старожилів" в команді студії "Квартал 95", зірка шоу "Вечірній Квартал", "Неділя з Кварталом", "Вечірній Київ" та інших. У 2003 році Юрій стояв біля витоків створення компанії "Квартал 95". Довгий час він поєднував посади адміністративного директора і актора.

За освітою Юрій - інженер-електрик, він закінчив Криворізький технічний університет. З 1997 по 2003 роки Юрій працював на Центральному гірничо-збагачувальний комбінаті на різних посадах. Але у результаті переміг "КВК", і Юрій проміняв посаду заступника голови профкому великого комбінату на сцену і творчу кар'єру.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше повідомлялось, що позафракційний депутат Верховної Ради Надія Савченко балотувалася в одномандатному виборчому окрузі №51 у Донецькій області. Примітно, що вона отримала лише вісім голосів.

Нагадаємо, Савченко вказали на її місце: українці приземлили скандальну депутатку, запам’ятає надовго.

Як повідомляв Знай.ua, Квартал 95 із Зеленським порвали зал відео про вибори в Україні.

Також Знай.ua писав, що Олена Кравець показала 95 квартал без Зеленського.