Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами своєї творчої та особистому житті. В цей раз телезірка вирішила порадувати шанувальників новим випуском своєї програми "Екзамен".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Маша Єфросиніна

Іспит на відвертість здав гуморист, телеведучий і кандидат в депутати від партії "Голос" - Сергій Притула.

Єфросиніна задала йому безліч цікавих і, часом, провокаційних запитань, на які Притула відповідав максимально відверто.

Популярні новини зараз

Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..."

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Сергій Притула допомагає українській армії

Не дивлячись на те, що Сергію вже 38 років, він досі страждає від прочуханок від мами. Це з'ясувалося після одного з питань, на які він відповідав.

"Можу отримати догану за все, що завгодно. Стосунки з мамою - це у мене зараз така розкішна територія, коли вже є достатньо свого життєвого досвіду. Мама до сьогоднішнього дня має вплив. Цього я заперечувати не буду." - розповідає Сергій.

Маша запитала, коли Сергія останній раз вилаяла мама в дорослому віці.

Притула згадав історію, яка сталася взимку 2015 року. Він з дружиною відпочивав на Домінікані, так як хотів від усіх втекти хоча б на кілька днів. Він весь час сидів у соцмережах і побачив виступ одного з нардепів, який ніс нісенітницю з трибуни Верховної Ради. У той же день він поскандалив з гостями з ближнього зарубіжжя, після чого стримав свій запал випивкою. Після такого відпочинку дружина Катерина повела його додому і Сергій думав, що ліг спати, але, не тут-то було.

"Вранці мене розбудив дуже тривожний дзвінок від мами. Щоб мама зателефонувала за кордон - це повинно статися щось страшне. Мама каже: "Що ти написав?!", а я не знаю, що я написав. Я кажу: "Я разберусь", залажу, а я там народного депутата усіма можливими словами... Я пояснив, хто він є, хто є його фракція.... Там було дуже багато матів. Я намагаюся не робити такого в Facebook. Я не шкодую, що я написав це йому. Цей депутат, який перевіряв, чи на місці геніталії у прем'єр-міністра, коли виносив його з трибуни. А потім нас називають якимись... Що ми з шоу-бізнесу йдемо в політику." (мова йшла про нардепа Олега Барну)

Далі Притула продовжує:

"Ляшко жере землю на трибуні, а клоун - я."
Сергій сказав, що видалив пост, але мама його морально знищила:
"Вона сказала, що я син її та її чоловіка, які все життя вкладали в мене душу, не для того, щоб він потім виріс і таким чином ганьбив прізвище Притул."

Нагадаємо, базікання Мураєва довело Притулу до сказу: "Нафіга ви у Раді?!".

Як повідомляв Знай. ua, Притула показав головну хворобу Ради.

Також Знай. ua писав, що Притула розповів про кішку, яка пробігла між "Голосом" і "Слугою народу".