Сергій Сивохо, телеведучий і кандидат у народні депутати по 49 округу на Донбасі від президентської партії "Слуга народу" вирушив з черговим візитом в Костянтинівку. Про це стало відомо з його сторінки в соціальній мережі Facebook.

Сергій Сивохо балотується від "Слуги народу" Зеленського

Кандадат від Зеленського повідомив, що побував на оборонному підприємстві "Кварсит".

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Стара влада говорила, що питання обороноздатності для України в пріоритеті. Побував на унікальному оборонному підприємстві «Кварсит» в Костянтинівці. Завод не просто на межі, а за межею виживання. Це просто знущання! Людям 30 місяців не виплачують зарплату на оборонному підприємстві! Вважаю, що питання має вирішуватися на найвищому рівні" - обурюється Сівохо.

Популярні новини зараз

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Водіям дали всього 10 днів: як уникнути неочікуваних штрафів

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Сергію повідомили, що відправили безліч листів і на Міністерство оборони, і на РНБО за останні 3-4 роки, адже вони постійно нагадують про себе і кожен місяць пишуть у вищі інстанції, але нікому це не потрібно, ніхто не хоче займатися.

[embed]https://www.facebook.com/sivokho/videos/vb.480351779439279/395752361287182/?type=2&theater[/embed

У коментарях до відео відразу стали відзначатися небайдужі українці:

"Все потрібно відновлювати,роботи буде багато!", "Це дуже жахливо, люди без зарплат. Ми впевнені, що ви зможете перемогти і допомогти людям", "Це жесть. Як 30 місяців без зп сидіти? Зрозуміло, що вся молодь давно втекла", "Спасибі, що піднімаєте такі питання і намагаєтеся їх вирішувати", "Ситуація дуже страшна, але я впевнений, що Сівохо зможе все виправити!", "Проблема заводу в тому, що він належить Укроборонпрому, до війни завод виконував замовлення для Росії, наразі завод не отримує держзамовлення, тому простоює, поки не наведуть порядок в Укроборонпромі в Кварсите нічого не зміниться. В ідеалі- завод потрібно виставляти на приватизацію!".

Нагадаємо, Сергій Сівохо відвідав село Новодмитрієвку Донецької області.

Як повідомляв портал Знай.uа, Сівохо назвав найбільше зло в Україні.

Також портал Знай.ua писав, що Верховна Рада ухвалила закон про Виборчий кодекс з відкритими списками.