Напередодні позачергових парламентських виборів, які пройдуть 21 липня 2019 року, можна помітити цікаві зміни в політичній палітрі нашої країни. Про це повідомляє телеведучий Ігор Лесєв на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

парламентські вибори

"Зібрався комплексно вивчити, хто і де сунеться по мажоритарних округах, але якось паралельно ще й завис на їх родоводі. Звідки наші законодавчі принци повилазили" - ділиться Лесев.

Найбільше депутатів йде від Києва і Київської області, не дивлячись на те, що в Україні давно ходить стереотип того, що все окуповують жителі Донбасу.

"Але якось не помічають, що Великий Київ давно вже задає тон (тр*хає) всій країні. Більше того, кияни стали найбільшими інтуристами по регіонах. Вони масово розповзлися по купі округів, випередивши в цьому починанні всі інші області. Тобто, киянам (включаючи область) стає тісно у своєму регіоні. І вони стають варягами."

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Проте, сам Київ теж перетворюється у такий собі вінегрет, так як по столиці балотуються 15 уродженців Дніпропетровській області, 9 з Донецької, по 7 з Одеської, Чернігівської, Франківській та Луганській. А в сукупності представлені майже всі регіони країни.

Выборы Киев 1

Лесєв згадує, що раніше стати киянином було досить таки складно:

"Убита гостинка на Троєщині коштувала 90 тисяч доларів. А під час заключення угоди продавець міг просто в лоб сказати, що продає її за 95 або вали нах*р. Іншими словами, «окиянитись» - це було дороге задоволення. Потрібно було бути ушлим, удачливим і крутити д*пою активніше, ніж місцеві уродженці."

Але зараз все змінилося і, за переконанням ведучого, "купити квартиру в якийсь Софіївській Борщагівці можна за п'ятірки-двадцятку зелені. Виростив у Жашкові 20 свиней, продав на ринку в Києві і через рік – квартира."

Лесєв стверджує, що все це відбивається на якості політичної еліти, так як вона "не напружується" для досягнення цілей.

В тенденції політичної еліти відзначається повернення Дніпра - батьківщини Тимошенко.

"Дніпропетровський клан повертається. І найближча п'ятирічка буде за пацанвою з цього регіону."

На Донбас ж без сліз не поглянеш, так як туди вирішили кинутися представники мало не всіх областей України:

"«Доньок Донбасу» сьогодні беруть приїжджі. Це ціна, за яку платимо ми всі. І в тому числі, жителі Донбасу «за президента-пі***аса»."

Що стосується Галичини, то це самий закритий регіон для кандидатів з інших міст, адже балотуються там "всі свої":
"Дотримуються расової чистоти. Самі округи у них стерильно складаються з місцевих. Варяться в своєму соку. А потім щиро дивуються, чому в іншій країні живуть трохи інакше. Такий собі місцевий різновид чеченців. По країні гастролювати можна і навіть потрібно, за Аллаха-Бандеру можуть і вбити, але в Грозному-Львові, вже вибачте, повинні жити тільки люди з правильним родоводом."

Нагадаємо, кандидатка від партії Порошенка " Європейська Справедливість" Людмила Костенко прийшла на зустріч з пенсіонерами та дітьми у Louis Vuitton

Як повідомляв портал Знай.ua, розкрито сітку кандидата від "Європейської солідарності" Володимира Прокопіва: активісти передали всі докази до МВС

Також Знай.ua писав, агітація від дружка Порошенка Грановського пробила дно