У новому випуску програми "Право на владу" кандидат у народні депутати за списком партії "Голос" Сергій Притула розказав, які надії покладає на новий парламент і поставив діагноз Верховній Раді минулого скликання.

За словами кандидата в депутати, ВР минулого скликання не виконувала свої функції належним чином попри те, що у парламенті були люди, які відстоювали інтереси країни не шкодуючи своїх сил.

"Верховна Рада минулого скликання попри наявність у ній дійсно притомних людей… якщо брати "середню температуру по палаті", то ВР, як пацієнт, хвора і при чому на голову. Я це зрозумів у грудні минулого року. Якщо ви пам'ятаєте, в листопаді минулого року Петро Порошенко ввів військовий стан, який розповсюджувався на 10 областей України. Військовий стан тривав до 26 грудня – на місяць, який ввів президент. А 21 грудня Верховна Рада пішла у відпустку. Де та сосна, з якою не розминулись депутати?? У країні введено військовий стан! А вони полетіли кататися в Альпи! Як таке може бути у воюючій країні? Це законодавчий орган влади. Під час воєнного стану він має бути на місці кожен день", - обурюється Притула.

Сергій Питула пригадав депутатам і вже зовсім свіжі "вибрики".

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"8 червня вже інший президент подає до парламенту документ про вищий антикорупційний суд України. Один з найважливіших станом на сьогоднішній день. Хлопці, розгляньте. У вас ще до 11 числа був час. Суд запрацює на початку вересня. 38 суддів а справ три з половиною тисячі! Або цей суд одразу почне працювати і ляже, бо він буде недієвим, або має бути певна послідовність і пріоритетність справ, які мають розглядатись. В цьому законопроекті ця послідовність створена і чітко прописана. Що роблять наші народні депутати? Вони закривають сесію. Зараз стоїть питання про позачергову сесію чи позачергове засідання. А нащо ставити таке питання, якщо народний депутат отримує зарплату і вважається народним депутатом аж до моменту поки народні депутати наступної сесії не приймуть присягу. Тобто держава вас годує, а ви не хочете працювати?", - задає резонне запитання кандидат в депутати.

Сергій Притула підкреслив, що дуже хаче, щоб щоб ця Верховна Рада дуже сильно обновилася і покладає великі надії на новий парламент.

Нагадаємо, Сергій Притула заявив, що нова політика – це не лише нові обличчя. Це перш за все нові форми спілкування. Тому він вважає дивним той факт, коли партію "Голос" "мочать" прихильники "Європейської солідарності". Притула запропонував об'єднуватись демократичним силам і перестати "приносити задоволення пану Мураєву".

Як повідомляв портал Знай.ua, Притула влаштував жорстку перепалку з Мураєвым у прямому ефірі

Також Знай.ua писав, Притула емоційно прокоментував нещодавню перепалку Вакарчука з Юлією Тимошенко, де вона поставила незручні запитання щодо газу