У новому випуску програми "Право на владу" Наталія Мосейчук задала незручне запитання кандидату у народні депутати за списком партії "Голос" Сергію Притулі. Ведуча пригадала, як Святослав Вакарчук закликав голосувати "не по-приколу", натякаючи на Володимира Зеленського.

В ході програми мова зайшла за чорний піар і Притула, зокрема, сказав про СМС, які розсилає штаб Порошенка. Ці повідомлення дискредитують партію Вакарчука "Голос" і викривлено подають рейтинги: "Голос слабне, українці розчарувались у Вакарчуку", "Голос не проходить в Раду" та ін.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми згадали про випадки чорного піару "ЄС" стосовно "Голосу". Але я дуже добре пам'ятаю, коли Вакарчук просив не голосувати по-приколу. Скажіть, яка кішка між вами бігала тоді і що відбувається зараз?", - запитала Притулу Вакарчук.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Шоумен на це зазначив, що особисті думки Святослава Вакарчука до того часу, поки він не став головою партії – це його особиста справа. Натомість зараз особисті ініціативи Вакарчука обговорюються колегіально і за ним нема остаточного слова.

"Особисті ініціативи Святослава Вакарчука до тих пір поки він був просто громадянином України зі своєю громадянською позицією – це його особиста справа. З тих пір, коли Святослав Вакарчук оголосив, що партія "Голос" йде на парламентські вибори, його особисті ініціативи стали частиною наших колегіальних обговорень. Саме тому, коли я говорю про те, що партія "Голос" намагається уособлювати собою нову українську політику, я і це маю теж на увазі. Українці звикли голосувати не за партію, за програму, а за яскравого лідера. Так було завжди. Ми намагаємося сказати – друзі, наш лідер не диктатор. За нашим лідером немає остаточного слова. Ми новий формат, який ми хочемо привнести у Верховну Раду", - зазначив Притула.

Нагадаємо, Сергій Притула заявив, що нова політика – це не лише нові обличчя. Це перш за все нові форми спілкування. Тому він вважає дивним той факт, коли партію "Голос" "мочать" прихильники "Європейської солідарності". Притула запропонував об'єднуватись демократичним силам і перестати "приносити задоволення пану Мураєву".

Як повідомляв портал Знай.ua, Притула влаштував жорстку перепалку з Мураєвым у прямому ефірі

Також Знай.ua писав, Притула емоційно прокоментував нещодавню перепалку Вакарчука з Юлією Тимошенко, де вона поставила незручні запитання щодо газу