Перший унікальний досвід неформального – позапартійного – об’єднання мажоритарників-самовисуванців на початку виборчої кампанії до Верховної Ради виник у Дніпрі. Позапартійні самовисуванці Владислав Малько (25-й округ), Олександра Климова (26-й округ), Юрій Сімонов (27-й округ) та Євген Поляруш (28-й округ) об’єдналися та назвалися зрозуміло для своїх виборців – Команда Дніпра.
Четвірка дніпровських самовисуванців відома в місті своєю громадською активністю. Зокрема, вони стали засновниками Руху відновлення ветеранів АТО «Крила Братерства», який безпосередньо займається ресоціалізацією ветеранів та членів їх сімей разом з відомим американським психологом та ветераном в’єтнамської війни Френком П’юселіком.
Під час передвиборчої кампанії «Команда Дніпра» з головою занурилася у свій новий проект «Землю оставьте детям!», метою якої є збір коштів на лікування та реабілітацію шістьох постраждалих від вибуху бойового снаряду дітей з Пашеної Балки.
«Війна – це не тільки Донбас. Війна в будь-який момент може увірватися до кожного з нас і трагічний випадок, що стався на дитячому майданчику в передмісті Дніпра, краще тому підтвердження»,- каже представник «Команди Дніпра» Олександра Климова.
Відклавши на деякий час свої власні передвиборчі плани, вони всі зусилля спрямували на проведення потужної та видовищної акції Землю оставьте детям! та вже зібрали для поранених дітей кілька десятків тисяч гривень. Внески ще надходять, адже двоє малих кілька днів тому були переведені з реанімаційного відділення, а попереду ще довготривалий лікувальний процес, а потім – реабілітація.
У випадку з Олександром Гаркушею, який постраждав більше за всіх і який фактично ціною отримання важких поранень врятував життя п’ятьом меншим, ще буде протезування. 16-річний військовий ліцеїст вже пережив 3 операції та 3 клінічних смерті.
На брифінгу 18 липня члени «Команди Дніпра» звернулися через ЗМІ до виборців та закликали допомогти пораненим дітям. Номер картки «Привата» «киборга» Петра Гаркуши, батька малого героя - 4731 2191 0470 0459 – "фінансова допомога на лікування Олександра Гаркуші".
Паралельно члени «Команди Дніпра» відстоювали в судах разом з батьками
інтереси дітей та школи ім. Манжури, в яких забудовники в змові з міською владою, намаглися відокремити частину території та побувати на місці шкільних майстерень багатоквартирний будинок. 17 липня Господарчий суд Дніпра виніс рішення на користь громади. Заклик «Землю оставьте детям!» спрацював і цього разу.
Також безпартійні мажоритарними-самовисуванці з «Команди Дніпра» разом із своїм начальником передвиборчого штабу Сергієм Цигіпою закликали виборців зробити правильний та свідомий вибір при голосуванні за партії. При наявності у виборчому списку 22 політичних партій вони запропонували зробити вибір на користь партії «ГОЛОС» Святослава Вакарчука.
Такий ось позапартійний ГОЛОС мажоритарників з «Команди Дніпра», який, сподіваємося, буде почутий виборцями.

«Нам з вами вирішувати - за кого ми проголосуємо 21 липня. Нам необхідно вибрати людей, які готові змінити Україну. Ми проголосуємо за тих, хто стоїть за майбутніми серйозними змінами в країні. Ці зміни і є основною відповіддю на наші місцеві проблеми!

При наявності у виборчих списках 22 політичних партій ми закликаємо всіх зробити усвідомлений вибір на користь партії «Голос» Святослава Вакарчука! Це абсолютно нова партія з новими яскравими ідеями !! Це дійсно сильна, світла команда, метою якої і є шлях України в Європу. Вони єдина політична сила, яка вела себе чесно, гідно перед своїми виборцями і опонентами. Я впевнений, що в цю неділю, 21 липня, всі Українці проголосують за Україну, за цілісність і патріотизм, за гідне життя кожного з нас. Партія «Голос» об'єднує найкращих на цих виборах в Україні! Підтримайте партію «Голос» і Святослава Вакарчука - 18 номер у виборчому бюлетені. Змінимо Раду, Дніпро, Україну!» - сказав Юрій Симонов.