Лідер партії "Сила і честь" Ігор Смешко накинувся з кулаками на представника партії Гриценка "Громадянська позиція" - Дмитра Добродомова. Інцидент стався під час реклами на каналі ICTV. Про це на своїй сторінці в социальйно мережі Facebook повідомляє Вікторія Сюмар - голова парламентського комітету з питань свободи слова та кандидат у депутати від партії Порошенка "ЄС".

Ігор Смешко, колишній керівник СБУ

Дівчина розповіла, що у Смєшка не витримали нерви після того, як Добродомов запитав у лідера "Сили і честі" про колишніх БПП-шників в списках партії.

"Я не знаю, яку «честь» має офіцер,що в 2014 році замість фронту займався хіба що своїм працевлаштуванням на високі посади, тоді як реальні офіцери робили батальйони і брали відповідальність. Не знаю про яку «честь» можна говорити в Смєшка, який фізично накинувся в кулуарах Свободи слова ICTV на Дмитра Добродомова з кулаками і охоронцем. А потім в ефірі зображував «здивування». Не знаю, які «нові обличчя» і «силу» веде в парламент Смєшко, якщо в його списку колишній начальник Генштабу Володимир Замана. Як стверджує військова прокуратура, в роботі Замани в посаді були розформовані зенітно-ракетні дивізіони, озброєні ракетними комплексами С-300, а також 19 авіаційних військових частин, залишив нашу армію фактично можливості захищатися... Це про «новизні і честі» ... І нічого!"

Популярні новини зараз

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

За свого однопартійця заступився і Анатолій Гриценко, який пригрозив, що зможе "обламати роги" за такі справи і без охоронців.

"«Сила і честь» генерал-спецслужбіста слабкістю і підлістю опинилися. Набив у свій список депутатів БППшникив разом з працівниками АП, які прикривали корупцію Порошенка & З, і коли в ефірі Свободи слова його про це запитують, нічого кращого не придумав, як підло, за лаштунками студії під час реклами, нацькувати ще й свого охоронця на представника нашої команди. Натиснути фізично, закрити рот? Не вдасться! Ці підлі спецслужбистские штучки залиште собі."

Нагадаємо, люди Ахметова, Порошенка та Януковича: хто насправді йде до Ради від партії Смешка.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", українці оцінили партію Смешка: "Концерт в будинку престарілих".

Також Знай.ua" писав про те, що Сергій Притула йде на парламентські вибори.