Президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення до українців із інструкцією, як не заплутатися під час парламентської гонки депутатів. І розповів власне бачення щодо голосування на дострокових виборах до Верховної Ради. Відеозвернення Зеленський виклав у Facebook.
Відеозвернення Зеленський записав за кермом електроавтомобіля Tesla. Примітно, що гарант їздить за правилами, зокрема, на відео під час руху вулицями міста видно, що він користується пасками безпеки.

У своєму зверненні він закликав українців бути уважними на виборах до Верховної Ради й не голосувати "за аферистів".

"Що стосується парламентських перегонів, то політична партія, до якої я дуже добре ставлюся, я думаю, всіх переможе і ми тоді зможемо зробити нормальний парламент і уряд професіоналів", - зазначив президент.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Але зараз, за ​​словами президента, є багато аферистів і шахраїв, які відкривають різного роду товариства і підприємства з назвою партії, яку він не може назвати.

"Я не можу називати цю партію, тому, що це вже буде агітація. Я просто особисто звертаюся до людей, які будуть голосувати за мажоритарників: подивіться..., має бути саме зазначено (в бюлетені - ред.): "Політична партія", а потім назва партії", - наголосив Зеленський.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Нагадаємо, українці спитали Зеленського за кортеж.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський терміново звернувся до українців після ДТП зі своїм кортежем: "Слава богу, що..."

Також портал Знай.ua писав, Верховна Рада ухвалила закон про Виборчий кодекс з відкритими списками.