Популярний український шоумен, а також кандидат у народні депутати від партії "Слуга народу" по 49 окрузі Сергій Сівохо відвідав Покровський район Донецької області. Зокрема, шоумен побував у селі Сонцівка та поспілкувався з місцевими жителями.

Відео зустрічі з'явилося на офіційному YouTube каналі Сівохи.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, на відео люди розповіли, що одна з найбільших проблем села - відсутність роботи. Мешканці скаржаться, що в села немає жодних підприємств.

"Немає ніяких підприємств у селі. Раніше колгосп був мільйонером, всюди славився, а тепер немає нічого. Людям робити ніде", - розповіла жителька Сонцівки Раїса Агоркова.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Сергій Сівохо у свою чергу розповів, чому йде в політику. Він заявив, що головним його завдання є відновлення рідного краю. Зазначимо, що шоумен народився та довгий час жив у Донецькій області.

Сергей Сивохо

"Якщо я йду в політику, то я буду відновлювати рідний край, може, це й пафосно. Я тут прожив стільки років, пора вже повертати борги. Батьківщина все, що могла для мене зробила, тепер потрібно віддячувати", - сказав Сівохо.

Також місцеві жителі під час зустрічі з кандидатом у народні депутати розповіли, яких змін очікують перш за все. Зокрема, запропонували знайти інвесторів та відкрити цегельний завод, аби повернути людей із заробітків за кордоном. Інші жителі Сонцівки заявили, що завдання Сівохи просунути до Ради один чи два закони, які б дійсно щось змінили й були дієвими.

"Я вважаю, що з новим президентом у нас з'явився такий шанс. Якщо ми не скористаємося, то це буде геть погано", - резюмував шоумен.

Нагадаємо, Сергій Сівохо заявив, що буде просувати у Верховну Раду закон про відкликання депутатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Андрій Пальчевський зустрівся в ефірі з відомим Сергієм Сівохою.

Також портал Знай.uа писав, що Сівохо оприлюднив план повернення Донбасу: українці чекали цього 5 років.