Юрист-правозахисник Сергій Коровченко, який працював начальником Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Криму до анексії півострова Росією домігся скасування Окружним адміністративним судом Києва ганебної реформи Укрпошти по закриттю стаціонарних поштових відділень на Чернігівщині.

Про це він повідомив на своєму офіційному сайті.

Коровченко подякував кожному, хто пліч-о-пліч боровся разом із ним - допомагав збирати підписи та пікетувати під Кадміном на у суді.

"Ми здобули важливу перемогу! Окружний адміністративний суд Києва скасував ганебну реформу Укрпошти по закриттю стаціонарних поштових відділень на Чернігівщині. Ми захистили право людей отримувати доступні послуги зв’язку. Дякую кожному, хто пліч-о-пліч був з нами від початку боротьби: збору підписів, пікетування Кабміну та у суді. Врешті - ми отримали перемогу, переміг кожен з нас. Для контролю виконання рішення суду, я прошу кожного з Вас підтримати мене на виборах 21 липня. Влада має служити людям!". Сергій Коровченко

Популярні новини зараз

Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще

Нагадаємо, що 3-го липня 2019 року за позовом Сергія Коровченка Окружний адміністративний суд Києва виніс переможне рішення на користь громади. Наказ Міністерства інфраструктури, відповідно до якого у селах Чернігівщини закривалися стаціонарні поштові відділення скасовано.