Кандидат від партії Порошенка "Європейська Солідарність", скандальна Тетяна Чорновол виступила з гучною заявою про те, що їхня політична сила готова об'єднатися з Оппоблоком або ж "ОПЗЖ".

Тетяна Чорновол

Про це вона заявила в інтерв'ю 4 каналу. На запитання ведучої про те, чому вона переметнулася з партії "Народний Фронт" до Порошенка, Чорновіл відповідає досить розмито:

"Колишніх народнофронтовців все одно не буває - я до цих пір відчуваю себе народнофронтівцем. Я тут взагалі не бачу ніяких питань. Ми були єдиною коаліцією, ми були разом весь цей час, ми разом багато досягли. Все було дуже комфортно в цьому плані."

Далі нардер розповіла і про те, як опинилася у списку:

Популярні новини зараз

Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Це було запрошення Петра Олексійовича. Яценюк на це відреагував добре. Він навіть підняв це питання на засіданні фракції. Я цю інформацію взагалі вперше дізналася від Яценюка".

Арсеній Яценюк

Далі сталась найбільш неоднозначна розмова, адже у Чорновол запитали, з ким в майбутньому парламенті готова співпрацювати і йти в коаліцію партія Порошенка "Європейська солідарність", на що одіозна нардеп відповіла:

"Вакарчук заявляє правильні речі. Звичайно, тоді ми зобов'язані з ним йти в коаліцію. Якщо навіть Оппоблок або "За життя" почнуть заявляти й демонструвати правильні речі - навіть з ними можна."

Українці взялися щосили коментувати таку думку кандидата від Порошенка:

"Робіть висновки, дякую", "Дуже весела панночка", "Цікаво, Порошенко в курсі?", "Що скажеш, Порошенко?

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, у Зеленського пояснили істерику Порошенка з Майданом: "Зовсім за д*білів вважаєте?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко готує державний переворот? Колишній президент скликає Майдан, вже виставив ультиматум Зеленському.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський вибухнув гнівом з-за жадібності Порошенко: "Потрібно роздати все".