Російський одіозний ведучий Дмитро Кисельов анонсував телеміст між російським пропагандистським телеканалом Росія 24 і українським каналом Newsone, назва — проекту Треба поговорити. Анонсований телеміст між РФ і Україною викликав серйозний резонанс у суспільстві. У черговому випуску блогу "Суть подій" на каналі Znaj.UA розбиралися, як же відреагували на подію різні політики і пересічні українці.

Телеміст запланований на 12 липня в 18:00. З боку Росії програму Треба поговорити будуть вести Марія Ситель і Андрій Малахов, а з боку України — Олена Кирик і Василь Голованов. Повідомлялося, що телеміст буде тривати дві години.

Председатель парламентського комітету з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар прокоментувала наміри. Сюмар засудила проведення мосту назвавши це зрадою. Лідер партії "Голос" назвав телеміст - телеміною і загрозою нацбезпеці України. Партія переконана, з країною-агресором потрібно говорити шляхом санкцій. У будівлі телеканалу партія организвала пікет.

У Партії Порошенка "ЄС" вважають, що це серйозний виклик для всієї інформаційної безпеки України. У Порошенко закликали СБУ і Національна рада з питань телебачення дати миттєву реакцію щодо телемосту. Громадянська організація "Справа громад" оголосила акцію протесту проти телемосту. Про це активісти написали на сторінці організації.

Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко у зв'язку з телемостом зажадав від Зеленського скликати Раду Національної Безпеки.

Популярні новини зараз

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

"Володимир Зеленський зробіть нарешті хоч щось, що не зробив пратнер Медведчука Порошенко, зберіть РНБО і очистіть інформаційний простір від впливу Кремля", - заявив він.

Нагадаємо, Фірсов жорстко розніс нардепів у прямому ефірі.

Як повідомляв Знай. ua, NewsOne проведе скандальний телеміст з головними пропагандистами Росії.

Також Знай. ua писав, що NewsOne пояснили, чому хочуть влаштувати "путінський шабаш" з "Росія 24".