В України зараз активно триває політична агітація перед достроковими виборами до Верховної Ради. Вони повинні відбутися 21 липня. Так, кожна з партій намагається всіляко набрати прохідний рейтинг і не гребує жодними методами. Партія "Європейська солідарність" на чолі з її лідером Петром Порошенком зараз роз'їжджає країною й агітує виборців.

Так, Порошенко відвідав Хмельницький, де його зустріли криками "Ганьба". Про це повідомив народний депутат Олександр Онищенко на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Петру Олексійовичу влаштували "Ганьбу!", у, як він любить казати, "фантастичному" Хмельницькому", - іронічно прокоментував відеозапис Онищенко.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Користувачі соціальної мережі не висловили співчуття п'ятому президенту України. "Зустріч гідна Порошенка, шкода тільки, що не побили", "Як це прекрасно", "Яке задоволення", "Хороша атмосфера", Ось вона - народна любов", - написали українців в коментарях.

Візит керівника "Європейської солідарності" в Хмельницьку область розпочався 4 липня. Порошенко і його однопартійці побували в селищах Меджибіж, Ярмолинцях, містах Дунаївцях, Кам'янці-Подільському та Хмельницькому.

Варто додати, що нещодавно Шостий апеляційний адміністративний суд вирішив провести повторне жеребкування для визначення їхньої позиції у бюлетенях на дострокових парламентських виборах. Однак через таке рішення Центральна виборча комісія України не встигне надрукувати необхідну кількість бюлетенів на виборах.

вибори в Україні

Зазначимо, що зараз за даними голови ЦВК Тетяни Сліпачук, вже надруковано понад 5 млн. бюлетенів. Вона заявила, що такі дії спрямовані на те, щоб зірвати дострокові вибори до Верховної Ради.

Нагадаємо, що у Зеленського пояснили істерику Порошенка з Майданом: "Зовсім за д*білів вважаєте?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко готує державний переворот? Експрезидент скликає Майдан, вже виставив ультиматум Зеленському.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський вибухнув гнівом через жадібність Порошенка: "Потрібно роздати все".