Екс-генпрокурор Віктор Шокін в інтерв'ю розповів подробиці замаху на нього, яке відбулося в листопаді 2015 року. За його словами, існувала реальна загроза його життю, але тоді його, швидше за все, хотіли налякати, пише "Страна".

"Давайте я розповім, як все було насправді. Точно по часу вже не згадаю - але на годиннику було 21-21:30, ми з моїм помічником перебували у мене в кабінеті, де проводили робочу нараду. У цей момент у мене дзвонить телефон, набирає міністр закордонних справ Павло Клімкін. Каже: "У вас що, стріляють?..". Я відповідаю, що нічого такого немає, але в цей час мій помічник підбігає до мене, хапає за руку і тягне з кабінету. Каже, що справді щось відбувається. Прибігла охорона, потім приїхала СБУ - вони виявили три кульові отвори в рамі вікна кабінету з зовнішньої сторони", - розповів екс-генпрокурор.

Він додав, що відразу сказав слідчим, що якби його дійсно хотіли вбити, то напевно зробили це.

"І ліквідували б точно не в робочому кабінеті, адже я ходжу по вулицях, я звичайний чоловік. Через майже чотири роки для мене так само неясно - це був замах, загроза, попередження, профілактика з чийого боку? Але те, що реальна загроза моєму житті існувала - це правда. Така загроза є і зараз, якщо до цього підходити об'єктивно. А за тим подіям, наскільки мені відомо, слідство досі триває", - повідомив Віктор Шокін.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, дружина Генпрокурора змінила обличчя, дізнатися можна тільки за паспортом.

Раніше Знай.ua повідомляв, Ірина Луценко "засяяла"мільйонами в Раді.

Також Знай.иа писав, Ірина Луценко выбесила українців черговою витівкою "на мільйон".