Віцеспікер Верховної Ради України та соратниця колишнього президента Петра Порошенка Ірина Геращенко хотіла підкреслити помилку прес-служби президента Володимира Зеленського. Однак сама ж припустилася помилки.

Відповідний допис вона розмістила на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На сайті президента Зеленського було розміщено повідомлення, у якому столицею Канади назвали Торонто замість Оттави. Після цього Ірина Геращенко вирішила в іронічній формі провести лікнеп для команди Зеленського, називаючи столиці інших держав, але щось пішло не так.

Ірина Геращенко

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Як видно на скріншотах, Геращенко назвала столицею Нідерландів Гаагу замість Амстердама. Пізніше віцеспікер ще вісім разів редагувала свій пост.

"На всякий випадок, лікнеп. Столиця Туреччини - Анкара, а не Стамбул. Столиця Нідерландів - Гаага, а не Амстердам. Столиця США - Вашингтон, а не Нью-Йорк. А то мало куди наступний візит. А ми переживаємо, щоб все було добре", - написала вона.

Користувачі в коментарях швидко помітили помилку і незабаром Геращенко видалила слова про Нідерланди, зазначивши, що визнає помилку.

"P. S. Столиця Нідерландів - Амстердам. Уряд і королівська резиденція - у Гаазі. Як і міжнародні суди. Визнаю помилку. Хороший привід всім згадати географію", - написала віцеспікер.

До цього стало відомо, що прес-служба президента України Володимира Зеленського переплутала столицю Канади, куди глава країни вирушив з візитом, вказавши замість Оттави Торонто.

"Глава держави візьме участь у Міжнародній конференції з підтримки реформ в Україні, яка пройде в столиці Канади - Торонто", - говорилося в повідомленні.

Нагадаємо, що ми писали, стане Донбас російськомовним офіційно: в команді Зеленського озвучили несподівану позицію.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Зеленського розповіли, скільки грошей Порошенко "витягнув" з Донбасу: "Ви навіть не уявляєте".

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підрахував, як дорого обійдеться відновлення Донбасу: зацвіте як райський сад.