Відомий український письменник і журналіст Ігор Лесев назвав "Опозиційну платформу - За життя" головним борделем в Україні. Про це він заявив у черговому випуску програми "Недобрий вечір".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я ніколи не був у Марселі та Брюсселі, але впевнений, що таких потасканных портових шл*х там не знайти. Вся різномаста шобла зібралася саме на цьому полустаночке. Яку вони називають платформою".

Лесев зазначає, що з повагою ставиться до людей, які відстоюють принципи. У політиці теж є свої принципи - наприклад, ставлення до російської мови. Одні його захищають - інші з ним борються, повідомляє портал Politeka.

"У нас на одному фланзі Петро Олексійович Черчілль - людина-пляшка і ходяче посібник з вивчення кримінального кодексу. Він, як амбарна щур - де не вкрав, там напаскудив. Всю країну заср*л ненавистю."

Популярні новини зараз

За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Лесев впевнений, що "ОПЗЖ" сіють ту ж саму ненависть:

"Точно так само розколюють країну. А знаєте, чим вони гірші за Петра Олексійовича Черчілля? Вони грають в потішну опозицію. І відмовляються відгукуватися на позивний "П*вії". Отже, продезінфікували руки і беремо список з борделю".

"№ 4. Наталія Королевська. У цьому борделі, однозначно, сама симпатична куртизанка. Выкормыш, до речі, Юлії Тимошенко. Тимошенко взагалі може займатися розведенням диких тварин. Якщо ви бачите по телеку політика і вас починає нудити, навіть не сумнівайтеся – цей персонаж точно був у Тимошенко. Пашинський, Турчинов, Ляшко, Яценюк…" - стверджує журналіст.

Наталія Королевська

Далі він взяля і за Сергія Льовочкіна, адже саме його канл "Інтер" роздув скандал з побиттям студентів на Майдані до планетарного масштабу:

"Саме його телеканал всі 5 років обслуговував Петра Порошенка. Але давайте краще послухаємо №34 списку «Опозиційної платформи» Іллю Ківу. Що він думав зовсім недавно про свого однопартійця Льовочкін. Ви бачите, яка клоака зібралася в одному місці. Але це ми тільки вершки капнули. А там що не номер – то билинний герой".

Нагадаємо, Дубинський розповів про відкат для Коболєва в розмірі 650 тисяч євро.

Як повідомляв портал Знай.uа Андрій Коболєв "пожирував" з подругою в елітному ресторані Києва

Також Знай.uа писав, Ігор Лесев розкрив цинічні махінації Коболєва.