У той час, поки постачальники наживаються на махінаціях з електроенергією, мільйони українців втрачають свої гроші. Відомий український журналіст Олександр Дубинський у своєму відеоролику на YouTube розкрив досить дивну схему, яку нещодавно придумали в Україні під виглядом великого досягнення.

Про це стало відомо завдяки повідомленням порталу "Політека".

"Бабки п*здятся у нас в країні великі, ви це знаєте прекрасно, і сьогодні народилася чергова схема. Народилася під керівництвом Андрія Фаворова, який сьогодні керує дочірнім підприємством НАК Нафтогаз-Україна з продажу газу населенню "Нафтогаззбут". Ось його компанія "ЕРУ трейдинг", неохайно переписана на його партнерів, сьогодні закупила електроенергію, увагу, Словаччини та Угорщини", — розповів автор відеоблогу.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Журналіст звернув увагу, що чиновники виставили пригода великою перемогою для України. Нібито, це стало можливим завдяки створенню ринку електроенергії. Олександр Дубинський визнав, що українці купили за кордоном більш дешеву продукцію. Але в ситуації є підводні камені. Адже в самій Україні надлишок електроенергії. Вона продається в найближче зарубіжжя дешевше, ніж місцевого населення. Зокрема, у Словаччину та Угорщину.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Відбувається п*здінг і ще одночасно виведення грошей наших з вами, українських споживачів електроенергії, в офшори Фаворова і Ахметова. О*уітєльна схема. Роттердам + вам заважав? Так ось вам ще й постачання електроенергії зі Словаччини та Угорщини. Просто свято якесь", - підсумував Олександр Дубинський.

Нагадаємо, енергетики викрили Андрія Геруса в некомпетентності і маніпуляціях.

Як повідомляв Знай.uа в новому енергоринку ціна на електроенергію ДТЕК Ахметова впала на 25%.

Знай.uа писав, Зеленський назве ім'я нового генпрокурора: Луценко - на вихід.