Сергій Притула на своїй сторінці у Facebook заявив про те, що у 2016-році хіромантка у прямому ефірі шоу "Інтуїція", ведучим якого він був, передрекла його політичну долю. Так, вона сказала, що в за 3 роки його чекає "підвищення" і що йому необхідно "берегти ноги і руки".

"Я зламав ногу. Ну, буває. Не я перший і не я останній. Абсолютно побутова ситуація. Але ж "ніт" (с)!!! Практично під кожним постом де я є з гіпсом, завжди знаходились десятки "екстрасенсів", які писали щось на кшталт "це знак, що тобі не треба іти у політику" або "це знак, що ти обрав не ту партію", "це тобі Бог натякає, що партія "Голос" – не твоє", або щось у цьому дусі", - написав Притула.

"Добра людина скинула мені це відео. В ефір Нового каналу програма вийшла у червні 2016 року. А знята вона була в лютому 2016-го. Коли ніякими дочасними виборами у парламент і не пахло, а про те, що Зеленський може стати президентом не вірив, мабуть, навіть Саша Пікалов з 95 кварталу, який в кадрі буде жартувати про поламані… руки. Мені ще не було 35. І про кар'єру політика я говорив тільки жартома. Тиждень тому мені стукнуло 38. Приємного перегляду всім, хто бачив погані знаки! Вам шах і мат", - написав Притула.

Нагадаємо, Садовий запропонував Вакарчуку несподівану угоду

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Вакарчук розлютив фанатів

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Також Знай.ua" писав про те, що Мосейчук поставила Вакарчуку болюче питання, той спробував пояснити