Президент Росії Володимир Путін готовий зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським, однак для цього необхідно, щоб Київ почав прямі переговори з бойовиками на Донбасі. Про це заявив прес-секретар голови РФ Дмитро Пєсков.

"Зустріч заради зустрічі, напевно, нікому не потрібна. Потрібна зустріч заради результату, а тут ми ще раз повертаємося до тези, що поки ще багато знаків питання залишається на порядку денному з тим, щоб ми мали повне уявлення про підходи нашого українського візаві до вирішення найбільш актуальних проблем, а саме реалізації Мінських домовленостей і виходу на прямий контакт з представниками самопроголошених республік", - заявив Пєсков.

Відповідаючи на питання, чи можливий діалог між Путіним і Зеленським без посередників, поза "нормандського формату", Пєсков підкреслив: "Путін не відкидає ніяких контактів апріорі, не виключає їх, він абсолютно готовий до контактів, він просто говорить про те, що нам треба, безумовно, спочатку зрозуміти політику наших співрозмовників, стратегічну лінію".

Популярні новини зараз

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Показати ще

Пєсков додав, що спочатку треба точно розібратися в концептуальних підходах президента України, оскільки, за його словами, мали місце заяви, які"були суперечливими".

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський призначив нового керівника Нацгвардії.

Також Знай. ua писав, що Зеленський жорстко поставив на місце Клімкіна.